Slide background
  • Home
  • NIEUWS
  • Maatregelen mbt het Coronavirus binnen onze praktijk

Maatregelen mbt het Coronavirus binnen onze praktijk

Ivm nieuwe richtlijnen is de praktijk beperkt geopend voor fysiotherapie

Op maandag 23 maart zijn er nieuwe richtlijnen gekomen voor fysiotherapie. De fysiotherapeut mag geen fysiek contact meer hebben met patiënten. Alleen op afstand mag er contact gelegd worden met de patiënt, bv door mailen, bellen of video/beeldbellen.

Onze praktijk is de komende periode per mail en telefonisch gewoon bereikbaar. Indien de voicemail aan staat, bellen wij u zo snel mogelijk terug. Elke dag zijn er één of meerdere fysiotherapeuten aanwezig.

Uiteraard  bestaat er de mogelijkheid gebruik te maken van een telefonisch consult of en behoort video/beeldbellen ook tot de mogelijkheden. We kunnen op deze manier een intake doen en ook adviezen/oefeningen geven mbt de klachten.

Video/beeldbellen doen we via 'ClickDoc'  videoconsult (werkt op Google Chrome/ Safari), hierbij wordt er een SMS  (voor de smartphone) of een mail gestuurd (voor de tablet/laptop) met daarin de link en toegangscode. Voordeel van deze vorm is dat er verder geen aanpassingen nodig zijn op uw smartphone/tablet of laptop. informatie voor patiënten

Alle patiënten die op dit moment in behandeling zijn worden persoonlijk benaderd hoe de behandeling cq contact er voor hen de komende tijd uit gaat zien.

Deze maatregel is in ieder geval van kracht  t/m 28 april 2020.

Mocht u hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op via 0485 318080 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.