Skip to main content

Massage tijdens de 4-daagse

Ga je meelopen met de 4-daagse en wil je iedere dag goed voorbereid en fit van start gaan?
Dan is massage een ideale aanvulling!

Dagen en tijden: dinsdag, woensdag en/of donderdag tussen 16.30 uur en 19.00 uur

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0485-318080
Kosten: 20 euro per massagebehandeling, 3 behandelingen 55 euro

Omdat de massage door fysiotherapeuten gedaan wordt, kunnen zij tevens kijken naar eventueel aanwezige blessures.

Het team van fysiotherapie de Valuwe staat voor u klaar!!!

 

Praktijk de Valuwe beoordeeld met een 9,3

Elk jaar worden fysiotherapiepraktijken beoordeeld door patiënten door middel van een patiëntenenquete. Dit onderzoek wordt gedaan door o.a. Qualiview.

In 2023 hebben we weer een goede beoordeling gekregen van onze patiënten, nl een 9,3 (waarde tussen 1 en 10).

We willen dan ook alle patiënten bedanken die mee hebben gedaan aan deze enquete en zijn natuurlijk supertrots op dit behaalde resultaat!  

certificaat 2023

Revalidatie na Corona

Corona Revalidatie 

Heeft u klachten door het coronavirus (COVID-19) en/of bent u herstellende nadat u in het ziekenhuis heeft gelegen? Bij Fysiotherapie de Valuwe kunt u revalideren en door een gespecialiseerde fysiotherapeut behandeld worden.

Ongeveer 20% van de patiënten met het Coronavirus (COVID-19) heeft ernstige tot zeer ernstige klachten waarbij respectievelijk ziekenhuisopname of een Intensive Care (IC) opname noodzakelijk is (RIVM, 2020). Gehospitaliseerde patiënten met het Coronavirus ondervinden wisselende klachten, met name ademhalingsproblemen, verminderd fysiek functioneren en cognitieve stoornissen, zowel in de acute als in de herstelfase.

Veel voorkomende klachten na ontslag uit het ziekenhuis zijn:

 • Pijn
 • Verminderde longfunctie
 • Algemene vermoeidheid
 • Ondervoeding
 • Spierzwakte
 • Problematiek in het dagelijkse functioneren
 • Angst en depressie
 • Post-traumatisch stress syndroom (PTSS)
 • Cognitieve stoornissen 
  – (plannen, organiseren, denken, etc)

Door het grote scala aan klachten, is het belangrijk om met andere disciplines samen te werken. Onze praktijk werkt daarom samen met andere disciplines  te weten een psychosomatisch fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist en diëtist, om u optimaal te kunnen helpen. Wij hebben korte lijnen met deze disciplines en is er daardoor goed overleg mogelijk.

Dit multidisciplinaire advies wordt ook aangeraden door het REACH netwerk, volgens welke richtlijnen we werken. We zijn dan ook goed op de hoogte van de meest recente wetenschappelijke inzichten en werken volgens de geadviseerde behandelmethodes opgesteld door het REACH netwerk.

Zodoende kunnen we voor u een programma op maat maken.

Wilt u meer informatie neem dan contact op met onze praktijk per telefoon 0485 318080 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hooikoorts behandelen met curetape

Medical Taping kan oplossing bieden bij hooikoorts
Ongeveer 20% van de Nederlandse bevolking heeft last van hooikoortsklachten. Deze klachten beginnen vaak in de lente door het stuifmeel van bomen, grassen en planten. Het menselijk lichaam vormt automatisch antistoffen tegen stuifmeel, maar bij iemand die last heeft van hooikoorts reageert het lichaam heel heftig. Het afweermechanisme reageert sterk waardoor de slijmvliezen veel meer slijm gaan produceren hetgeen een reeks van klachten veroorzaakt zoals een loopneus, niezen, verstopte neus, branderige- of traanogen. Zelfs vermoeidheid en koorts zijn vaak gehoorde problemen. Het komt soms voor dat mensen het hele jaar door last hebben van hooikoorts.

Binnen het Medical Taping Concept bestaat een tapetoepassing die de hooikoortsklachten sterk kan verminderen of zelfs ervoor kan zorgen dat iemand klachtenvrij het seizoen doorkomt. De resultaten zijn spectaculair en het is een gemiste kans om deze tapemethode niet toe te passen bij iemand met hooikoorts.

In onze praktijk kunt u een afspraak maken voor deze behandeling.

hooikoorts-poster-fysiotape.pdf

Betalen met Pin

Direct betalen met Pin

Vanaf oktober 2019 kunt u direct bij ons pinnen.

Behandelingen welke niet vergoed worden (doordat u bijvoorbeeld geen aanvullende verzekering heeft voor fysiotherapie of omdat u door uw vergoedingen heen bent) kunt u vanaf nu direct betalen met Pin.

U krijgt dan uiteraard een factuur.  

Contact

Adres Hoofdpraktijk:
Irenestraat 33A, Cuijk

Nevenvestigingen:
* MFA, Valuwe 1b, Cuijk
* Havikshorst 23, Cuijk

Tel. 0485 31 80 80

Hier vindt u alle contactgegevens >

Openingstijden

Maandag    08:00 - 18:00 uur
Dinsdag      08.00 - 21.00 uur
Woensdag  08.00 - 20.30 uur
Donderdag 08.00 - 18.00 uur
Vrijdag         08.00 - 18.00 uur

In overleg zijn andere tijden mogelijk